11 November 2011

Chicken Fry – Kerala style ( Nadan)



Chicken Fry – Kerala style ( Naadan)

Ingredients

1) Fresh Chicken - 1 kg.
2) Red Chilly Powder – 1 1/2 table spoon
3) Coriander Powder – 1/2 table spoon
4) Pepper powder – 1 table spoon.
5) Turmeric powder - 1 tea spoon
6) Fennel seeds ( perum jeerakam) – ½ table spoon
7) Green chilies - 4-5 nos.
8) Ginger - a medium sized piece
9) Garlic - 6-7 cloves.
10) Lemon juice or curd - 1 table spoon
11) Curry leaves - 2 stems
12) Salt – as required
13) Oil for frying
Method

Make a paste out of 1 to 10 ingredients and marinate the same with the cleaned chicken pieces and keep refrigerate for minimum 1-2 hour.

Finally, take a pan and heat oil and add the chicken pieces and fry it in a medium flame for about 5-7 minutes and then turn it continue frying for another side until it turns golden dark brown.

4 comments:

  1. Adipoli chicken fry,drooling..kothiyayittum vayya

    ReplyDelete
  2. first time here...wow..chicken fry is just too tempting to resist !I too hav a space on diff fish recipes...do visit sometimes :-) happy to follow ur space

    ReplyDelete
  3. വളരെ നന്നായിരിക്കുന്നു...
    മലയാളികള്‍ക്ക് പ്രിയപ്പെട്ട സൈറ്റായ 29000 അംഗങ്ങളുള്ള സസ്നേഹത്തിലേക്ക് സ്വാഗതം..സസ്നേഹത്തില്‍ അംഗമാവുകയും നിങ്ങളുടെ മനോഹരങ്ങളായ രചനകള്‍ പോസ്റ്റ്‌ ചെയ്യുകയും ചെയ്യണമെന്നു വിനീതമായി അറിയിക്കുന്നു.www.sasneham.net
    അംഗമാവാന്‍ ഇവിടെ ക്ലിക്ക് ചെയ്യുക..
    http://i.sasneham.net

    http://i.sasneham.net/main/authorization/signUp?

    ReplyDelete