Chicken Fry – Kerala style ( Naadan)
Ingredients
1) Fresh Chicken - 1 kg.
2) Red Chilly Powder – 1 1/2 table spoon
3) Coriander Powder – 1/2 table spoon
4) Pepper powder – 1 table spoon.
5) Turmeric powder - 1 tea spoon
6) Fennel seeds ( perum jeerakam) – ½ table spoon
7) Green chilies - 4-5 nos.
8) Ginger - a medium sized piece
9) Garlic - 6-7 cloves.
10) Lemon juice or curd - 1 table spoon
11) Curry leaves - 2 stems
12) Salt – as required
13) Oil for frying
Method
Make a paste out of 1 to 10 ingredients and marinate the same with the cleaned chicken pieces and keep refrigerate for minimum 1-2 hour.
Finally, take a pan and heat oil and add the chicken pieces and fry it in a medium flame for about 5-7 minutes and then turn it continue frying for another side until it turns golden dark brown.
Adipoli chicken fry,drooling..kothiyayittum vayya
ReplyDeleteadipoli fry...
ReplyDeletefirst time here...wow..chicken fry is just too tempting to resist !I too hav a space on diff fish recipes...do visit sometimes :-) happy to follow ur space
ReplyDeleteവളരെ നന്നായിരിക്കുന്നു...
ReplyDeleteമലയാളികള്ക്ക് പ്രിയപ്പെട്ട സൈറ്റായ 29000 അംഗങ്ങളുള്ള സസ്നേഹത്തിലേക്ക് സ്വാഗതം..സസ്നേഹത്തില് അംഗമാവുകയും നിങ്ങളുടെ മനോഹരങ്ങളായ രചനകള് പോസ്റ്റ് ചെയ്യുകയും ചെയ്യണമെന്നു വിനീതമായി അറിയിക്കുന്നു.www.sasneham.net
അംഗമാവാന് ഇവിടെ ക്ലിക്ക് ചെയ്യുക..
http://i.sasneham.net
http://i.sasneham.net/main/authorization/signUp?